søndag 6. april 2014

Varme dager i mars!

Så fikk vi en tur til Villa Zoe igjen! Å, som jeg har lengtet i vinter!
Vi fløy med SAS via København til Athen, og tok Olympic videre til Karpathos. Reisen gikk veldig raskt og greit, og vår gode nabo Ragnhild hentet oss på flyplassen i 16-tiden. Herlig!!


Det var godt å komme til huset igjen! Vi pakket ut det lille vi hadde med oss, spiste litt mat som vi var innom butikken og kjøpte og satte oss hos Ragnhild en stund for å skravle. Hun skulle nemlig reise til Norge neste morgen, så vi fikk bare den ene kvelden sammen med henne.

Neste dag våknet dessverre Anne-Berit med vond hals. Uff, forkjølelse på gang! Vi ble begge forkjølet under oppholdet, men heldigvis ikke verre enn at vi kom oss ut og fikk gjort litt av hvert. Selv om de lange turene fikk vente til en senere gang.


Vi leide bil meste av tiden, og fikk gjort endel hagearbeid. Vår litt ivrige eier av området hadde satt druer rundt hele hageflekken vår, så vi fant ut at vi måtte fått satt litt av det vi ønsket der mens det ennå er plass. Vi kjøpte et nydelig appelsintre, Portokali Merlin, som vi gravde stort hull til og plantet. Vi har tenkt på et par trær til, sitron og lime. men vi må litt av gangen! Vi kjøpte også et par krukker og plantet busker i, og en bougainvillea som fikk plass i jorden.


Vi fikk satt en levegg, bambus som ble stripset til gjerdet. Da ble plassen vår litt mer usjenert, og vi fikk litt romfølelse der. Vi ble kjempefornøyde!










Det ble også noen fine turer på oss, på tross av forkjølelse. En dag gikk vi grusveien som går inn fra veien ned mot Achata. Der var det fint å gå, og ikke for bratt opp og ned for oss som slet med forkjølelse.

 Viltvoksende Kala, morsomt å se!






Nydelige furutrær, og Achata langt der nede.




Her fant vi stien som går ned til en grotte. Vi gikk bare et lite stykke nedover.










Vi tok også en biltur fra Menetes og ned. Og fant kongegravene ved veien der. Spennende!

Ville orkideer!





Noen av naboens nydelige katter. Trivelig å ha de rundt der!



 Lille Tipp som ble påkjørt i fjor høst, og brukte opp ett av sine ni liv, men det går helt fint med han!

Truls lurer seg inn til hunden og koser seg med hundemat!


 Vakre Koks, født i fjor sommer!


Venter på far!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar